Dé vakbeurs en netwerkdag voor de complete afbouw

Exposanten op de AfbouwVakdag vinden hier alle informatie voor een goede voorbereiding op dé vakbeurs en netwerkdag van 2019.
04 april

AfbouwVakdag 2019

AfbouwVakdag wordt op 4 april 2019 dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Allemaal tijdens één overkoepelend evenement voor de hele afbouwbranche. Het wordt een bruisende netwerkdag waar volop ruimte is om kennis op te doen en informatie uit te wisselen. Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een unieke industriële locatie. 

Gezien de grote interesse van exposanten voor onze AfbouwVakdag is het niet meer zeker dat wij u een plek kunnen garanderen. Na inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de resterende mogelijkheden te bespreken.

Direct aanmelden

"AfbouwVakdag is een marktplaats voor inspiratie, kennisdelen, netwerken en zakendoen".

Lees het laatste nieuws

Programma

AfbouwVakdag wordt dé netwerkdag van 2019. De voormalige fabriekshal leent zich uitstekend voor een bruisend ‘afbouwdorp’, waar elke sector een eigen ‘expertise wijk’ krijgt. Met professionele, sfeervolle presentatieplaatsen - afgerasterd speciaal voor uw bedrijf vormgegeven bouwhekken - lijkt de AfbouwVakdag een futuristische bouwplaats, waar alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten worden gepresenteerd om het werk in de afbouw makkelijker, mooier en interessanter te maken.

3 april 2019

U kunt vanaf 14.00 uur de stand inrichten.

4 april 2019

TijdOmschrijving
06:00Werkspoorkathedraal is open voor exposanten om stand in te richten.
10:00Opening AfbouwVakdag 2019. Naast de grote presentatiehal is er op het buitenterrein plek voor groot materieel, machinerie en mobiele installaties.
10:30Start van de eerste lezing, interessante sessie op het innovatieplein en de 'short-movie-bios'.
12:00Foodtrucks bieden een gevarieerd aanbod, van broodjes tot versnaperingen. Exposanten en vooraf geregistreerde bezoekers ontvangen consumptiebonnen. Gedurende de hele dag is koffie/thee gratis te verkrijgen.
13:00Ook in de middag worden lezingen gehouden en sessies op het innovatieplein ingepland.
16:00Sluiting van het lezingenprogramma en de 'short-movie-bios'. Ook de sessies op het innovatieplein lopen af.
19:00Opening afterparty voor bezoekers en standhouders, met een optreden van Crazy Piano's.
20:00Sluiting beursvloer AfbouwVakdag. De afterparty gaat door.

5 april 2019

U kunt vanaf 09.00 uur de stand weer afbreken

AfbouwVakdag 1.jpg AfbouwVakdag 6.jpg AfbouwVakdag 7.jpg AfbouwVakdag 5.jpg AfbouwVakdag 2.jpg AfbouwVakdag 12.jpg AfbouwVakdag 11.jpg AfbouwVakdag 8.jpg AfbouwVakdag 3.jpg AfbouwVakdag 9.jpg AfbouwVakdag 4.jpg AfbouwVakdag 10.jpg AfbouwVakdag 13.jpg

Info voor exposanten

De AfbouwVakdag wordt de meest effectieve vakbeurs van 2019 om uw producten en diensten te tonen. Ondernemers, directieleden en kaderpersoneel bezoeken deze Vakdag om noviteiten en marktontwikkelingen mee te krijgen en hun kennis en netwerk te vergroten. Precies de beslissende doelgroep waar u zich aan wilt presenteren! De fabriekshal wordt geheel in ‘afbouwthema’ gestyled. Elke sector - Stukadoren, Natuursteen, Tegelzetten, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage krijgt een eigen expertise wijk, evenals de exposanten die diensten aanbieden. Bekijk de voorlopige beursplattegrond.

Promotiemateriaal

Als exposant kunt u uw klanten attenderen op de AfbouwVakdag. Na inschrijving ontvangt u handige visitekaartjes waarmee u klanten kunt uitnodigingen voor de beursdag. Uiteraard kunt u meer exemplaren gratis bij de organisatie bestellen.

Voor uw website en e-mailhandtekeningen hebben we verschillende banners ontwikkeld, die u kunt gebruiken om de vakdag te promoten en uw klanten te laten registreren als bezoeker.

Download hieronder het formaat van uw keuze en maak een link naar www.afbouwvakdag.nl.

 • Stalen frame (bouwhek) 2 m hoog x 3,5 m breed op blokken
 • Strak gespannen full colour bedrukt bouwhekdoek
 • Grafische opmaak bouwhekdoek (3 opties)
 • Standruimte wordt gemarkeerd
 • Festivalverlichting
 • Stroompunt
Standimpressie.jpg (1)

Download standhouders folder
AfmetingTariefTarief voor (begunstigende) leden*
3,5m x 2,0m€ 1.650,-€ 1.500,-*
7,0m x 2,0m€ 2.640,-€ 2.400,-*
10,5m x 2,0m€ 3.465,-€ 3.150,-*
14,0m x 2,0m€ 3.960,-€ 3.600,-*

* Tarief voor (begunstigende leden). Meer informatie over dit lidmaatschap, klik hier

 • Elke stand op de AfbouwVakdag is 2 meter diep. De breedte van uw stand is een veelvoud van 3,5 meter.
 • Elke exposant kiest zelf de expertisewijk waarin de stand geplaatst wordt. Update: neem contact op met onze organisatie waar er nog plek is.
 • Standaard krijgt elke stand strak gespannen full colour opgemaakt bouwhekdoek. Koopt u bijvoorbeeld een stand van 7,0 x 2,0 meter, dan krijgt u 2 doeken op frame gespannen.

  U heeft keuze uit 3 opmaakprofielen van uw standdoek:
 1. Doek met triangular patroon in de kleur van uw expertisewijk met uw logo, voor u opgemaakt met uw goedkeuring. Bekijk voorbeeld standtype 1.
 2. Doek met subtiel triangular patroon in de kleur van uw expertisewijk met uw logo én slogan/korte tekst, voor u opgemaakt met uw goedkeuring. Bekijk voorbeeld standtype 2.
 3. Doek met subtiele rand in de kleur van uw expertisewijk, verder full colour bedrukt met een grafisch bestand dat u zelf aanlevert. Bekijk voorbeeld standtype 3.
 • Doordat het bouwhek voorzien is van bedrijfsinformatie is het daarvoor plaatsen van een voorzetwand niet nodig/dubbelop. Exposanten die toch een voorzetwand willen plaatsen, krijgen een plaats (zonder bouwhek) aan de zijkant van de hal in de expertisewijk van uw keuze. Dit geldt ook voor het geval men een eigen stand bouwt. Let op: er is beperkte plaats! Als al deze plaatsen gereserveerd zijn, is alleen het standconcept van de AfbouwVakdag met bouwhekdoek mogelijk.
 • Exposanten die naast een stand in de hal ook een plek op het buitenterrein wensen, kunnen dit tegen meer prijs afnemen; neem contact op met organisator Rob van Boxtel voor de mogelijkheden.
 • Elke stand wordt in de kleur van de expertisewijk gemarkeerd, zonder tapijt.
 • Eventuele (natte of stoffige) productdemonstraties in de stand moeten bij de organisatie worden aangevraagd.
 • Standhouders stemmen in met het standhouderreglement. Hierin staan alle details, opbouwmogelijkheden en overige bepalingen.

Inschrijven / Belangstelling

Schrijf direct in als exposant. Dit is voor diverse budgetten mogelijk.

 •  *
  Naam van het bedrijf waar de factuur naar toe moet
 •  *
  Bedrijfs- of merknaam die we op de beursplattegrond en website moeten opnemen
 •  *
  Persoon die deze opdracht heeft verstrekt
 •  *
  E-mailadres van deze persoon
 •  *
  Telefoonnummer van deze persoon (bij voorkeur mobiel nummer)
 • alleen cijfers invullen
 • We gaan uit van bouwhekken die voorzien zijn van een, in overleg met u, opgemaakt doek. Doek van ongeveer 3.5 x 2.0 meter. Hierdoor is het af te raden voor deze wand uw eigen display/voorzetwand te plaatsen.
 •  *
 •  *
 • Voor grotere te tonen objecten (bijvoorbeeld mobiele menginstallaties of grote natuursteen monsters) is er een buitenterrein beschikbaar.
 •  *

Exposanten

De beursvloer is praktisch uitverkocht. Meer dan 120 exposanten presenteren zich op de AfbouwVakdag. De volgende producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hebben ingetekend voor een mooie plaats op de beursvloer:

Parkeeradvies

De parkeergelegenheid rond de Werkspoorkathedraal is tijdens dit event beperkt. Om zeker te zijn van een parkeerplaats navigeert u naar Taatsendijk 6 te Utrecht. Let op: dit is een gewijzigd navigatie-adres. U wordt opgevangen door onze parkeerbegeleiding en met een pendeldienst voor de deur van de Werkspoorkathedraal afgezet. De pendeldienst rijdt gedurende het hele event, zodat u weer terug naar uw auto kunt wanneer het u uitkomt.

Download parkeeradvies

Op 3 en 5 april voor het opbouwen en afbreken van u stand kunt u wel parkeren bij de Werkspoorkathedraal: Tractieweg 41 te Utrecht. Op 4 april wordt er per standhouder één parkeerkaart verschaft. Deze dient achter de voorruit geplaatst te worden. Hierop dient het mobiele nummer van de chauffeur vermeld te zijn. U dient de instructies van onze parkeerwachten strikt op te volgen. Daarbij bestaat de mogelijkheid dat we, nadat gelost is, uw (vracht- / bestel)wagen zullen verplichten te parkeren op het terrein bij de Utrechtse Bazaar, waar vandaan onze pendeldienst opereert.

Locatie & contact

Pand aangezicht.jpg

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
Telefoon: 0318-547373
W: www.noa.nl

Locatie AfbouwVakdag
Werkspoorkathedraal

Navigatie-adres
Taatsendijk 6
3528 BG  Utrecht

Rob_van_Boxtel.jpg

Rob van Boxtel

Voor vragen mail Rob of
bel: 06 - 22 49 55 09