AfbouwVakdag 2019

Voor iedereen die werkzaam is in de stukadoors-, natuursteen-, vloeren-, terrazzo, tegel-, plafond- en wandmontage- en afbouwsector.
04 april

Dit mag u niet missen!

AfbouwVakdag wordt op 4 april 2019 dé dag waar een groot aantal producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. Allemaal tijdens één overkoepelend evenement voor de hele afbouwbranche. Het wordt een bruisende netwerkdag waar volop ruimte is om kennis op te doen en informatie uit te wisselen.

Het evenement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een unieke industriële locatie. Navigatieadres is Taatsendijk 6. De beurs is van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend en de spetterende afterparty start om 19.00 uur. Een dag die je niet mag missen, dus schrijf direct in voor gratis entree en consumptiebonnen.

Inschrijven

"De AfbouwVakdag is een marktplaats voor inspiratie, kennisdelen, netwerken en zakendoen". 

Lees meer over de exposanten, lezingen, het innovatieplein en de short movie bios.

Programma

AfbouwVakdag wordt dé netwerkdag van 2019. In de voormalige fabriekshal bouwen we samen met standhouders een bruisend ‘afbouwdorp’. Elke sector - Stukadoren, Natuursteen, Tegelzetten, Vloeren & Terrazzo, Plafond- & Wandmontage krijgt een eigen expertise wijk, evenals de exposanten die diensten aanbieden. Hierdoor kunt u heel overzichtelijk voor u interessante stands bezoeken. AfbouwVakdag 2019 lijkt straks op een futuristische bouwplaats, waar alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten worden gepresenteerd om uw werk in de afbouw makkelijker, mooier en interessanter te maken.


Download standhouders folder
TijdOmschrijving
10:00Opening AfbouwVakdag 2019. Ook is er een buitenterrein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties
10:30Start van de eerste lezing, interessante sessies op het innovatieplein en de 'short-movie-bios'.
12:00Foodtrucks bieden gedurende de dag een gevarieerd aanbod, van broodjes tot versnaperingen. Als u zich vooraf als bezoeker registreert krijgt u bij de entree gratis consumptiebonnen. Gedurende de hele dag is koffie/thee gratis te verkrijgen.
13:00Ook in de middag worden lezingen gehouden en sessies op het innovatieplein ingepland.
16:00Sluiting van het lezingenprogramma en de 'short-movie-bios'. Ook de sessies op het innovatieplein lopen af. Maak tijd voor een drankje en een snack op één van de cateringpleinen.
19:00Opening Afterparty voor bezoekers en standhouders, met een optreden van de toppianisten van Crazy Piano's.
20:00Sluiting beursvloer AfbouwVakdag. De afterparty gaat door.

Buitenterrein

De fabriekshal van de Werkspoorkathedraal is groot, dus op de beursvloer is van alles te zien, maar het echt zware materieel, machinerie en mobiel installaties komen op het buitenterrein te staan. Ongeacht in welke sector u werkzaam bent, is dit buitenterrein een bezoek zeker waard.

Lezingen

Tussen 10.30 uur en 16.30 uur zijn er enkele korte lezingen, dus dat is prima te combineren met uw beursbezoek. Elke lezing is door maximaal 50 personen te bezoeken. Klik op het onderwerp voor meer informatie:

Innovatieplein & 'short-movie-bios'

Op het innovatieplein delen ondernemers hun ervaringen en presenteren in de praktijk toegepaste en succesvolle innovaties.

In de 'short-movie-bios' worden compilaties getoond van bedrijfspresentaties, video's over technische onderwerpen en fun movies. Deze bios inspireert u om ook via internet uw bedrijf onderscheidend in de markt te zetten.

Catering

Op de AfbouwVakdag is koffie/thee gratis verkrijgbaar. Er zijn verschillende foodtrucks waar middels consumptiebonnen allerlei snacks, broodjes en dranken kunnen worden verkregen.

Consumptiebonnen

Bezoekers die zich registreren, ontvangen bij de entree meerdere consumptiebonnen, ter waarde van twee snacks en drie drankjes. Meerdere consumptiebonnen zijn ter plaatse bij te kopen (naast de garderobe per pin en in de NOA-stand contant).

Afterparty

Om 19.00 uur start de afterparty voor bezoeker en standhouders. De toppianisten van crazy piano's maken er een spetterend feest van met zang, muziek en entertainment. Wellicht kent u hen van de Scheveningse boulevard waar zij avond na avond achter, op en onder hun herkenbare rode piano's een feestje maken.

Exposanten

De beursvloer is volledig uitverkocht! De volgende producenten, (toe)leveranciers en dienstverleners hebben allemaal als exposant ingetekend voor een mooie plaats op de beursvloer.

Bekijk overzicht exposanten

Info voor exposanten

De AfbouwVakdag is de meest effectieve vakbeurs van 2019 om nieuwe producten en diensten te tonen. We verwijzen standhouders graag naar onze speciale exposantenpagina voor alle mogelijkheden.

Inschrijven

Het bezoeken van de AfbouwVakdag is gratis.

Bezoekers die zich vooraf registreren, ontvangen meerdere gratis consumptiebonnen (ter waarde van tenminste 2 snacks en 3 drankjes).

Schrijf direct in
Afbouwvakdag 25.jpg Afbouwvakdag 24.jpg Afbouwvakdag 23.jpg Afbouwvakdag 22.jpg Afbouwvakdag 21.jpg Afbouwvakdag 20.jpg Afbouwvakdag 18.jpg Afbouwvakdag 17.jpg Afbouwvakdag 19.jpg Afbouwvakdag 16.jpg Afbouwvakdag 15.jpg Afbouwvakdag 14.jpg

Parkeren

De parkeergelegenheid rond de Werkspoorkathedraal is tijdens dit event beperkt. Om zeker te zijn van een parkeerplaats navigeert u naar Taatsendijk 6 te Utrecht. Let op: dit is een gewijzigd navigatie-adres. U wordt opgevangen door onze parkeerbegeleiding en met een pendeldienst voor de deur van de Werkspoorkathedraal afgezet. De pendeldienst rijdt gedurende het hele event, zodat u weer terug naar uw auto kunt wanneer het u uitkomt.

Download parkeeradvies

Locatie & contact

Pand aangezicht.jpg

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
Telefoon: 0318-547373
W: www.noa.nl

Locatie AfbouwVakdag
Werkspoorkathedraal

Navigatie-adres
Taatsendijk 6
3528 BG  Utrecht

Rob_van_Boxtel.jpg

Rob van Boxtel

Voor vragen mail Rob of bel: 06-22495509